29 martie 2013

Aventurile lui Oricine - Richard Bandler


Sunt oameni care ma inspira sau de la care ma inspir, oameni care imi aduc bucurii fara sa aiba nici cea mai vaga idee despre asta, momente care ma pun pe ganduri sau coincidente care imi provoaca insomnii....dar aici nu e vorba despre asta ci doar despre o carte; Ultima comanda la carti a fost zilele trecute si contine Jurnalul Oanei Pellea, pe care imi doresc sa-l citesc demult, Dan Puric-Despre omul frumos si Aventurile lui Oricine - Richard Bandler. 
Am inceput cu Aventurile, m-a intrigat ce am gasit pe internet despre ea, dar si niscaiva citate :) . Si da, n-o sa va spun mai mult decat ce gasiti in prezentarea de aici, in caz ca vreti sa o si comandati " O carte despre Oricine pentru Cineva, povesti si incercari prin care a trecut Cineva in cautarea a Ceva pe un taram aflat Oriunde, dar unde am fost cu totii, desi nu sunt sigur unde se afla, dar exista Undeva. Oricum, Bandler spune, de asemenea, povestea a Ceva in cautare de Orice care inseamna Ceva si va face sa va intrebati ce este Lucrul acela si daca este Nimic sau Totul. Totusi, cand am terminat de citit aceasta carte, am descoperit Cumva ca Ceva m-a indemnat sa citesc despre Oricine. Oricum, este o carte agreabila care merge Nicaieri si Pretutindeni pentru Oricine."

Ce mi-a placut mie
"Printre inimi de piatra si josnice vointe, ne tesem cu totii, viata. Pana ce focul pasiunii se uneste cu lumina iubirii pentru a topi si a mistui cu totul prostia si badarania...Altminteri, copiii mei, veti disparea, treptat, treptat..." (R Bandler)

"Calatoria mea a avut de-a face cu multi oameni si multe locuri si m-a dus la concluzia ca toate schimbarile se indreapta in directia cea buna, atunci cand inimii ii este lehamite de minte, si nu invers ! Deci, dedic aceasta carte, intai de toate, tuturor iluziilor ce mi-au insotit calatoria. Sa speram ca drumul lor le va conduce spre ceva mai valoros. Dedic aceasta carte, in special unei inimi, care stie ca Pasiunea poate aparea acolo unde nu te-ai astepta vreodata..."(R Bandler)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu