19 august 2012

despre limite

ascult...daca are cine sa-mi vorbeasca
tac...dar mai ales vorbesc, chiar si cand nu trebuie :D
privesc...dincolo de aparente, de imagine, de prima impresie inselatoare

deschidere sau cenzura ? ne punem sufletul pe tava sau il inchidem cu 100 lacate ? spunem ce gandim sau simtim sau ne ascundem in spatele convenientelor, a limitelor de bun simt ? impulsivitate sau discretie ? unde e limita intre 2 oameni aparent necunoscuti ? distanta e singura limita necesara si binevenita ? cum depasim distantele, cand apare nevoia sau dorinta de apropiere?!

cand un necunoscut devine "prieten" ? dupa cat timp, dupa cate discutii, dupa cate intamplari ? mai conteaza ca il simti mai prieten decat cei pe care ii cunosti de ani buni ?! cand poti iesi la o cafea fara teama de ridicol? fara teama de a fi gresit inteles sau interesat?

se pare ca timpul si experienta nu ofera raspunsuri la toate aceste intrebari...sau nu exista un raspuns standard, potrivit fiecarei zile din viata noastra; trece vremea...cu rost sau fara rost, cu folos sau cu  regrete....

e doar o alta zi ciudata; si pentru fiecare semn de intrebare nou, sunt recunoscatoare; pentru ca simt, pentru ca inima inca bate, in ciuda socurilor,pentru ca sunt fata in fata cu mine si cu altii, in fiecare zi; pentru tot ce mi se intinde sau mi se ia.... o seara cu dragoste va doresc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu