18 februarie 2010

Previziuni 2010- Sagetator

Anul 2010 iti aduce o cautare intensa a unui ideal personal, fara ca acesta sa aiba vreo legatura cu latura materiala a vietii. Gandeste-te la ce vrea inima ta. Vei arata mai multa intelegere fata de nevoile celor din jur, insa va trebui sa ai grija sa nu cazi in sentimentalism. Vei avea o mai mare deschidere catre viata spirituala, ferindu-te sa cazi in superstitii, si o mai mare sensibilitate in fata frumusetii, dar si a tragediilor lumii. Daca vei reusi aceasta, atunci vei da vietii tale adevaratul inteles, descoperind, totodata, bucurii profunde, acele bucurii care nu pot fi cumparate cu tot aurul din lume.

Dragostea si gelozia vor alterna in comportamentul tau de-a lungul perioadei, insa instinctele tale te vor tine mereu la suprafata, ducandu-te catre o viata sentimentala linistita cu accente pozitive. Relatiile cu colegii sau partenerii vor fi bune, iar eforturile tale de pana acum pot sa fie incununate cu salturi interesante in cariera, fi pornind proiecte de calitate, fie gasindu-ti un job care-ti va aduce liniste profesionala. Totusi, vei fi nevoit(a) sa actionezi cu prudenta mai tot timpul pentru a-ti controla bugetul si a evita derapajele. Toate aceste mici "jonglerii" financiar-profesionale iti pot genera stari de nervozitate, de oboseala, dar pe care le vei depasi, beneficiind de o stare de sanatate multumitoare pe tot parcusrul anului 2010.

Bani

In 2010, este posibil ca Sagetatorii sa fie intr-o perioada de culegere a roadelor acestei vieti dar, totodata, multi dintre ei se vor simti atrasi de alte perspective. Nu va fi pentru ei un an de castiguri ci, mai degraba, de acte de caritate sau de reorientare chibzuita a finantelor. Unii Scorpioni pot economisi, altii pot finaliza diverse proiecte, altii pot face donatii de orice fel. La nivel mondial, in tarile prost gospodarite financiar, este posibil ca statul sa aiba o putere foarte mica de sustinere financiara a infrastructurii.

Sanatate

Asemeni nativilor Rac, nativii Sagetator pot fi in 2010 niste sanatosi prin definitie, cu conditia sa fie multumiti de felul in care traiesc sau de alegerile facute. Chiar daca nu au toti functii publice, bani "la ciorap" si faima in lume, e bine sa realizeze ca viata este produsul alegerilor noastre si al gandirii noastre mai mult sau mai putin benefice. Un plus de optimism si restructurarea valorilor vietii in asa fel incat Dumnezeu sa ocupe primul loc in viata lor (si, de fapt, in viata noastra, a tuturor) le poate face mult mai mult bine decat orice dieta, terapie, medic sau medicament.

Dragoste

Sagetatorilor li se recomanda pentru 2010 o viata "mai asezata" - nu neaparat in sensul casatoriei, ci in sensul unui an de respiro fata de ceilalti traiti mai alert. Au nevoie sa mai faca si dragoste, intr-o tihna relationala care adeseori se poate apropia de feeria magica a basmelor. Nativii Sagetator pot redescoperi acum pacea conjugala, ocrotirea caminului personal, fericirea blanda a familiei sub toate aspectele ei. Pentru adolescentii Sagetator, viata erotica tinde sa fie foarte frumoasa, implinitoare, generatoare de bucurie interioara si de traire la unison a sentimenteleor unice, inefabile de iubire neconditionata, pura.

pentru alte zodii, gasiti previziunile aici ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu